Need for Speed Payback

Need for Speed har funnits med sen barndomen för mig och detta är nog ett spel som de allra flesta av oss minns. Det handlade helt enkelt redan då om att man skulle bygga flashiga bilar med mängder av specialeffekter. Därefter skulle man se till att man vann över motståndarna, som oftast var en dator, för att ta sig vidare i spelet. Det fanns mängder med schyssta och avancerade banor samtidigt som du kunde skapa din bil precis hur du ville, redan då kunde du sätta in Turbo och efter några uppdateringar kunde du tävla mot dina polare. Redan då kunde du sätta in en ratt och en gaspedal som du kunde styra spelet med och de allra flesta av oss som var med på den tiden tyckte att det var riktigt häftigt.

Idag är tekniken så galet mycket mer avancerad och när du spelar Need for Speed Payback är det i stort sett som att köra bil på riktigt. Det är nämligen så långt upplevelsen har kommit idag. Du kan dessutom kombinera detta spel med ett VR headset vilket om något kommer att göra så att du får en riktig verklighetsupplevelse.

Detta är ett spel som du kan spela med dina polare eller ensam mot en dator.Det beror helt på vad du föredrar. Jag tycker dock att det är riktigt roligt att tävla mot mina polare i Need for Speed Payback och vi har inga problem med att göra en helkväll av detta. Bilarna är betydligt flashigare idag än de var för 10 år sedan och du kan använda dig av galet mycket mer specialeffekter när du bygger dem och formar dem. Många tycker även att Need for Speed Payback är ett bra spel när man vill lära sig att köra bil. De flesta av oss spelar nämligen med ratt och gaspedal även idag.

GrowBiz