Call of Duty: WWII

Call of Duty är ett spel jag alltid älskat och nu har jag även skaffat det senaste i serien till min ps4, nämligen Call of Duty: WWII. Här återvänder man till andra världskriget och allt dess vansinne och jag tycker verkligen att Sledgehammer Games som tillverkat spelet har levererat något riktigt bra även denna gången.

Det är kanske inte det allra bästa i serien, det tycker jag Call of Duty 4: Modern Warfare är utan tvekan. Men helt klart så kommer detta spel tvåa. Jämför jag med det förra spelet har i stort sett varje del förbättrats och jag tycker att Call of Duty i och med detta spel är pånyttfött.

Själva storyn i Call of Duty-spelen har väl varit sådär om man ser genom alla år. Men jag minns att när detta spelet annonserades ut var det en del som blev riktigt hypade, inklusive jag själv. Spelet handlar om en enkel soldat som är med i detta krig, som också har kallats för krigens krig. Storyn är riktigt välskriven och tung och spelaren som man spelar mestadels heter Roland Daniels, också kallad för ”Red”. Han är en medlem i det så kallade 1st Infantry i US Army.

Det som jag tycker är bäst i detta spelet är dess multiplayerfunktion. Här finns det nyheter så som ett headquarter och även en social hub. Det får en att tänka lite på Farm i spelet Destiny 2. Man kan interagera med andra spelare och även utmana dem man mot man i olika strider. En annan nyhet är spelläget som heter War. Här spelar man lag mot lag och varje lag har sex spelare. Det handlar inte bara om att döda varandra utan även att lösa olika sorters uppdrag, riktigt kul faktiskt. Allt som allt kan jag rekommendera spelet varmt för er son gillar denna typ av spel.

GrowBiz