Assassin’s Creed Origins

Assassin’s Creed Origins har precis släppts och givetvis har detta fantastiska och mycket efterlängtade spel släppts till Playstation 4. Det fanns helt enkelt inga andra alternativ än att de även skulle släppa Assassin’s Creed Origins till PS4 och eftersom det är ett Playstation 4 spel kan du även spela det på Playstation 4 Pro. Detta spel utspelar sig i antika Egypten och jag har givetvis redan fått tag på detta spel och jag kan redan nu säga att det lever upp till alla förväntningar som du kan tänkas haft på Assassin’s Creed Origins; detta spel är bättre än föregångarna och det är extremt roligt att spela det. Som vanligt är det verkliga händelser som blandar sig med fiction och du kommer att få ta många beslut och göra många egna val som givetvis påverkar spelets riktning och utgång.

Assassin’s Creed Origins är minst lika spännande som de andra spelen och jag har personligen inte kommit så långt att jag har klurat ut detta spel än. Det erbjuder nämligen många timmars underhållning och som du säkert vet om du har spelat Assassin’s Creed sedan innan kan man göra detta till ett oändlighetsspel om man skulle vilja. Det har helt enkelt att göra med vilka val som du gör och om du faktiskt väljer att följa storyn. Jag rekommenderar att du gör både och för att få det bästa av din upplevelse, ta så kallade side tasks som du egentligen inte behöver göra och kombinera det med storyn så kommer du garanterat att få en upplevelse som är så fullpackad som möjligt.

Assassin’s Creed Origins är enligt mig ett av de spelen som är ett måste i din PS4-hylla och du kommer inte att bli besviken, se till att du har tid för att spela detta spel när du väl sätter igång.

GrowBiz